4 stroužky | česnek | |
1 ks | vejce | |
1 lžíce | strouhanka | |
1 ks | cibule | |
3 lžíce | strouhaný parmazán | |
1 lžička | hořčice plnotučná | |
0.1 lžičky | muškátový oříšek | |
100 g | anglická slanina | |
500 g | hovězí mleté maso | |
1 hrst | čerstvá petrželka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý pepř | ||
staročeské koření | ||
na potření | ||
slunečnicový olej |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
Sekaná pečeně s bramborovým salátem: Zdravá výživa to sice není, ale ta chuť!
V dnešním článku o tradičních českých pokrmech si připravíme sekanou pečeni s bramborovým salátem. Samozřejmě příprava je opět krok za krokem.
Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky
Dlouholetý šéfkuchař Café Colore Luboš Leopold radí, jak udělat co nejchutnější šťouchané brambory. Stačí máslo, šalotka a brambory, které vám zbyly například z přípravy salátu.
Autor:Peťula
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena