Cibule očistíme a nakrájíme na kolečka. Kuře očistíme a naporcujeme.
Rozpálíme si vyšší pánev s poklicí nebo hrnec. Přidáme olej a cibuli pomalu zesklovatíme. Přidáme kečup, kari koření, pepř a wocesterskou omáčku. Základ přivedeme k varu a vložíme do něj kousky kuřete.
Vše dusíme asi 40 minut, ale nepodléváme. Jen občas zamícháme.
Podáváme s hranolky. Doporučuji dávat pozor, protože směs hodně barví.
Při vší úctě k vaším schopnostem ,je tento recept originální,a bez zalévaní,kuře si pustí šťávu,prohněťením,záveřečním podlitím kvalitním červeným vínem.Není co dodat.P.S.Otázka koření je vysoce individuální.Závisí na kraji ,spíš krajině,ale vaše modifikace je zdařilá.P.S.S.Vyzkoušejte o Silvestra s krůtou.Dobrou chuť ,a mnoho nových invencí.