3 stroužky | česnek | |
1 špetka | sůl | |
1 ks | vejce | |
1 špetka | majoránka | |
1 ks | cibule | |
1 špetka | chilli koření | |
0.5 kg | mleté maso | |
1 lžička | mletá sladká paprika | |
1 špetka | mletý černý pepř |
!TIP k přípravě
Čevabčiči můžeme připravit i v troubě vyhřáté na 200 °C. Na plechu s pečicím papírem pečeme masové válečky asi 15 minut. Během pečení můžeme otočit, aby bylo čevabčiči zlatavé ze všech stran.
Recept na čevabčiči krok za krokem
Připravte si s námi masové kořeněné šišky, které mají původ v turkických oblastech odkud se rozšířily na Balkán. Tentokrát je recept opravdu jednoduchý.
Mleté maso v nejlepší podobě: Recept na skotská vejce krok za krokem
Skotská vejce jsou vejce obalená v mletém mase, strouhance a následně smažená či pečená v troubě. Někdo je zná pod označením pštrosí vejce. Dnes si je připravíme krok za krokem.
Autor:radka.posekana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena