Recept na klasické játrové knedlíčky, které můžeme vylepšit přidáním pažitky nebo petrželky. Recept, který se bude hodit na svatby, narozeninové oslavy, ale klidně i nedělní oběd. Játrové knedlíčky promění i ten nejobyčejnější vývar v tu nejlepší polévku.
1 ks | vejce | |
30 g | máslo | |
100 g | strouhanka | |
100 g | vepřová játra | |
podle chuti | ||
---|---|---|
česnek | ||
sůl | ||
mletý pepř | ||
čerstvá petrželka |
Foto: Shutterstock.com
Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Autor:100
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena