Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Kuřecí prsa také omyjeme, nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Maso posypeme grilovacím kořením, osolíme, opepříme, polijeme olejem a dobře promícháme. Cibuli, česnek, papriku, feferonky, jarní cibulku a buřt nakrájíme na kostičky.
Do hlubší pánve dáme rozehřát sádlo nebo olej, na kterém si osmahneme cibuli a česnek. Potom postupně přidáváme maso, játra, buřt nebo klobásu, žampiony a nakonec papriku, feferonky a jarní cibulku nebo pórek.
Játrovou pánev osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem. Nakonec přidáme trošku ostrého kečupu a dobře promícháme. Přikryjeme poklicí a necháme vše změknout (asi 10 minut).
Játrová pánev skvěle chutná s hranolky, brambory i rýží.