Játra obalovaná v trojobalu, přelitá výbornou pomerančovou omáčkou vám budou jistě chutnat, můžete použít i játra telecí.
Hodnocení
2.9
/ 5 (767x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
1 ks
vejce
- -
strouhanka
1 ks
cibule
- -
tymián
1 ks
pomeranč
- -
hladká mouka
- -
mletý pepř
- -
šalvěj
1 dl
kuřecí vývar
4 plátky
vepřová játra
Postup přípravy
Játra obalíme v trojobalu( do vejce přidáme šalvěj a tymián ). Na rozpáleném oleji je osmahneme dozlatova z obou stran, nakonec osolíme, opepříme a na papírovém ubrousku osušíme. Uložíme je na teplé místo a do té samé pánve přidáme cibulku, necháme ji zesklovatět, přilijeme pomerančovou šťávu a vývar, uvedeme do varu a játra na talíři zalijeme touto omáčkou. Podáváme s brambory nebo rýží.