3 stroužky | česnek | |
3 ks | vejce | |
1 ks | cibule | |
1 lžička | bazalka | |
2 ks | paprika červená | |
2 lžičky | mletá sladká paprika | |
0.5 konzervy | loupaná rajčata | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
pepř a sůl |
V Izraeli je šakšuka se zapečenými tousty velice populární snídaně, která zároveň může i dobře posloužit jako lehký oběd či večeře. Izraelci taktéž přidávají do šakšuky balkánský sýr nebo listy špenátu.
Mějte ve spíži trvanlivé zásoby. Konzervy se na rychlé vaření hodí vždycky
(doba přípravy 160 min)
Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo
Víte, že pravé maďarské lečo se připravuje bez vajec? Základem je kvalitní zelenina, maďarská klobáska a mletá paprika. A výsledek? Mizí z pánve bleskovou rychlostí, jak je dobré. FOTORECEPT krok za krokem.
Autor:Namer
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena