0.5 hrnku | olej | |
2 ks | vejce | |
1 hrnek | mléko | |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva | |
1 hrnek | cukr krupice | |
1 balíček | vanilkový cukr | |
2 hrnky | polohrubá mouka | |
drobenka | ||
---|---|---|
máslo | ||
cukr moučka | ||
vanilkový cukr | ||
hrubá mouka | ||
podle chuti | ||
ovoce | ||
podle potřeby | ||
tuk na vymazání | ||
mouka na vysypání |
Borůvkový speciál: Od sklizně až po pečení
Borůvková sezóna vrcholí! Pojďme si ještě do konce prázdnin maximálně užít tyto modravé plody, které mají široké využití v kuchyni, a to nejen při přípravě sladkých pokrmů.
Autor:Jaruška
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena