Silný hovězí vývar znásobený tím, že je připravený v pomalém hrnci. Vím, že ne každá kuchařka jej má, ale vřele doporučuji zakoupit, protože vývar připravený v tomto hrnci je bezkonkurenční a chutí se nevyrovná žádnému tlakovému hrnci. Silná vůně a chuť veškerých ingrediencí vám vylepší sváteční chvíle.
3 l | vody | |
750 g | hovězí maso a kosti | |
2 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
1 ks | cibule | |
1 ks | celer bulva | |
7 ks | pepř celý | |
3 snítky | čerstvý libeček | |
1 lžička | sůl | |
1 ks | cibule | |
5 stroužků | česnek | |
2 lžíce | jemná strouhanka | |
1 špetka | sůl | |
1 špetka | mletý černý pepř | |
na ozdobu | ||
---|---|---|
5 snítek | petrželové nať | |
příloha | ||
300 g | vepřová játra | |
1 ks | celé vejce |
Autor:foltynova28
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena