4 lžíce | olej | |
sůl | ||
2 lžíce | voda | |
3 ks | bílek | |
mletý pepř | ||
3 lžíce | sójová omáčka | |
1 šálek | vývar z kostky | |
100 g | bambusové výhonky | |
850 g | hovězí zadní | |
60 g | šunka dušená | |
2 lžičky | solamyl | |
Glutasol | ||
200 g | kapusta |
Maso nakrájíme na nudličky, promícháme se solí, Solamylem rozmíchaným ve vodě, s bílkem a necháme chvíli stát.
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme připravené maso, kapustu nakrájenou na nudličky, plátky bambusových výhonků, na nudličky nakrájenou šunku a krátce orestujeme. Přidáme sójovou omáčku, Glutasol, mletý pepř, zalijeme vývarem a všechno podusíme 1 až 2 minuty.
Hotový pokrm podáváme s rýží.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena