4 stroužky | česnek | |
1 ks | brambory | |
1 lžička | majoránka | |
500 g | cibule | |
3 lžíce | sádlo | |
70 g | rajčatový protlak | |
500 g | hovězí kližka | |
1 lžička | mletý kmín | |
2 lžičky | mletá sladká paprika | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
pepř |
Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši
Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.
Autor:Lukáš Dvořák
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena