2-3 stroužky | česnek | |
3-4 lžíce | olej | |
0.5 kg | brambory | |
1 lžička | majoránka | |
1 ks | cibule | |
1.5 l | voda | |
3 ks | mrkev | |
2 lžíce | hladká mouka | |
1 miska | sušené houby | |
1 lžička | celý kmín | |
1 lžička | sušený libeček | |
1 miska | sušená zelenina do polévky | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý barevný pepř |
Polévka je grunt: Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem
Přinesli jste si z lesa košík nasbíraných hub? Milujete kromě houbové smaženice také houbové polévky? Potom zkuste recept na tuto bramborovou polévku s kořenovou zeleninou a čerstvými hříbky. Je výborná!
Videorecept: Houbovopórková směs podle Anny
Něco zdravého k večeři? Zkuste tuhle dobrotu z hub a pórku podle Aničky.
Houby v kuchyni. Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat
Češi jsou národem houbařů. Říká se, že všechny houby jsou jedlé, některé však pouze jednou. Ale zanechme černého humoru a ponořme se do článku, který nám přiblíží houby z té zdravotní a kuchařské stránky.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena