Jednoduchá a rychlá pomazánka z hermelínu a salámu.
Hodnocení
4.3
/ 5 (28x)
Doba přípravy
10 min
Chutnalo
2x
Ingredience
1 ks
majonéza
1 ks
Hermelín
1 ks
okurka sterilovaná
2 ks
vejce natvrdo
10 dkg
měkký salám
podle chuti
sůl
hořčice plnotučná
mletý černý pepř
Postup přípravy
Vejce uvaříme a oloupeme.
Hermelín, salám, okurku a vejce natvrdo nastrouháme. Nastrouhané suroviny smícháme. Do základu hermelínové pomazánky vmícháme majonézu s hořčicí a promícháme. Nakonec pomazánku se salámem ochutíme solí, pepřem a důkladně promícháme.
Hermelínovou pomazánku se salámem pořádně vychladíme. Pak pomazánku mažeme na čerstvé pečivo. Hermelínová pomazánka se hodí i na jednohubky nebo chlebíčky. Vždy ale vychlazená.