800 g | krůtí prsa | |
na potření | ||
---|---|---|
slanina | ||
marináda | ||
3 stroužky | česnek | |
2 lžíce | olivový olej | |
1 lžíce | třtinový cukr | |
1 lžíce | worcestrová omáčka | |
200 ml | černé pivo | |
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena