1 dl | olej | |
1 ks | Hermelín | |
2 lžíce | grilovací koření | |
podle chuti | ||
---|---|---|
brusinková chilli omáčka |
Začneme tím, že v míse rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, popř. větším množstvím, záleží na chuti. Ve vytvořené směsi obalíme hermelín. Hermelín pak následně zabalíme do alobalu takovým způsobem, aby sklady byly na bocích sýru. Takto zabalený hermelín v alobalu umístíme na již rozpálený gril a grilujeme 5 - 10 minut z každé strany. Poté sýr opatrně vyndáme z alobalu a servírujeme, třeba s Brusinkovou omáčkou Otma Gurmán. Dáváme jen pozor, abychom neporušili kůrku hermelínu a zevnitř krásně rozteklý sýr nám neutekl ven.
Autor:Otma
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena