2 snítky | tymián | |
30 g | šalotka | |
100 g | hovězí mleté maso | |
20 g | kozí sýr | |
2 ks | sušená rajčata | |
2 ks | portobello | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý černý pepř |
Šalotku oloupeme a nasekáme najemno. Sušené rajče nakrájíme na kousky. Rozehřejeme si menší pánev. Vsypeme maso se šalotkou a orestujeme je. Přidáme rajčata, tymián a směs osolíme a opepříme. Směs necháme vychladnout. Z žampionů portobello odstraníme nožičky. Kozí sýr nakrájíme na kostičky. Kozí sýr smícháme s vychladlým masem a směsí naplníme portobello. Žampiony portobello dáme do zapékací misky a pod grilem je asi 5 minut zapékáme. Grilované plněné portobello ihned podáváme.
Soutěžní portobello burger s avokádem na grilu
(doba přípravy 25 min)
Ke konci prázdnin, kdy už se děti začínají těšit na školu, se naše lesy opět plní houbaři. Začíná podzimní sezóna plná hřibů, bedlí i babek. Chopte se košíku a zkuste své štěstí.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena