1 ks | cibule | |
0.3 ks | celer | |
1 ks | mrkev | |
1 ks | petržel | |
1 ks | bobkový list | |
4 kuličky | nové koření | |
10 kuliček | celý černý pepř | |
700 g | maso hovězí zadní | |
omáčka | ||
---|---|---|
1-2 lžičky | cukr | |
3 lžíce | máslo | |
250 ml | smetana | |
3 lžíce | hladká mouka | |
400 ml | masový vývar | |
3 lžíce | křen | |
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?
Nákup masa je pro některé výpravou do neznáma. A co teprve rozluštit, k čemu se hodí plec, kližka nebo roštěnec. Tady je jednoduchý klíč k hovězímu - jeho výběru a přípravě.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena