2 lžíce | máslo | |
200 g | cibule | |
200 g | celer | |
1 větvička | rozmarýn | |
200 g | mrkev | |
2 ks | bobkový list | |
5 kuliček | nové koření | |
250 ml | červené víno | |
6 kuliček | celý černý pepř | |
700 g | hovězí líčka | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
zeleninový vývar | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
citronová šťáva | ||
mletý černý pepř |
Máte chuť na hovězí? Vrhněte se na jednoduché chilli con carne
Vyzkoušejte si připravit krok za krokem texaskou specialitu - pikantní pokrm chilli con carne, kde kromě hovězího a zeleniny užijeme i pořádnou dávku koření a chilli papriček.
Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?
Nákup masa je pro některé výpravou do neznáma. A co teprve rozluštit, k čemu se hodí plec, kližka nebo roštěnec. Tady je jednoduchý klíč k hovězímu - jeho výběru a přípravě.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena