Použijeme modrou majonézu ve vaničce. Menší okurku nastrouháme, oloupanou cibuli najemno nakrájíme.
Přidáme do majonézy tolik množství zeleniny, abychom toho neměli více než majonézy ve vaničce. Vše důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem a dáme vychladit.
Je to vynikající domácí tatarka, kterou užijeme běžně, jak jsme zvyklí.
Aha, nelze editovat (nebo to neumím). Tak znova - majonézu si dělám sám, pak strouhnout cibuli, kyselou okurku, sůl, pepř, trochu octa, trochu obyč hořčice. Worcester, chcete-li. Když pro dcery smažím sýr, vždycky se ptají - je to s tvojí tatarkou?
slesinger5
Komentář k receptu Domácí tatarka
Majonézu si dělám sám, pak strouhnout cibuli, kyselou okurku, sůl. (bílý) pepř, trochu octa. Worcester, chcete-li. Když dcerám smažím sýr, vždy se ptají - bude s tvojí tatarkou?