těsto | ||
---|---|---|
500 g | hladká mouka | |
100 g | rozpuštěné sádlo | |
1 lžička | sůl | |
250 ml | horká voda | |
náplň | ||
1 lžíce | plnotučná hořcice | |
2-3 lístky | salát | |
10 plátků | plátkový sýr | |
10 plátků | plátková šunka | |
2 ks | velké rajče | |
1 ks | okurka salátová |
5 surovin a trocha trpělivosti: Tak málo stačí k výrobě levných domácích tortill
Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.
Bramborové placky s červeným zelím krok za krokem
Bramborové placky plněné červeným zelím jsou lahodným pokrmem, který spojuje křupavost a chuť brambor s pikantním a sladkým aroma červeného zelí. Tento recept je ideálním doplňkem pro vegetariány i všechny milovníky dobrého jídla.
Rychlá svačinka: 3 top recepty na fantastické sendviče
V ideálním případě byste neměli vynechávat svačinu. Ale hodně lidí na ni nemá čas. Připravili jsme pro vás 3 tipy na sendviče, které budete mít připravené do 10 minut.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena