náplň | ||
---|---|---|
250 g | cukr | |
3 ks | bílek | |
na ozdobu | ||
2 lžíce | cukr moučka | |
těsto | ||
1 balíček | listové těsto |
Z listového těsta vyválíme tenké placky, ze kterých nakrájíme cca 2 cm široké a 20 cm dlouhé pruhy. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají. Kremrole pečeme v troubě na 180 - 200 °C dozlatova. Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Bílkovým sněhem upečené kremrole plníme pomocí cukrářského pytlíku z obou stran. Takto připravené domácí kremrole z listového těsta pocukrujeme a podáváme.
Domácí kremrole s mascarpone krok za krokem
Dnes se naučíme krok za krokem upéct vynikající kremrole s jemnou náplní, které připravíme za pár minut.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena