Slané krekry TUC plněné pomazánkou z loveckého salámu a sýru, které podáváme jako chuťovku k vínu.
Hodnocení
4.3
/ 5 (31x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
100 g
máslo
100 g
smetanový tavený sýr
100 g
lovecký salám
1 balíček
slané sušenky TUC
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
mleté chilli koření
Postup přípravy
Lovecký salám necháme na mrazáku krátce ztuhnout. Potom ho oloupeme a nastrouháme najemno. Změklé máslo vyšleháme do pěny, vmícháme tavený sýr a rozmělněný lovecký salám. Pomazánku podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletým chilli.
Všechny krekry postupně spojíme pomazánkou, pevně stočíme do alobalu a necháme v lednici ztuhnout.
Rozležené a ztuhlé plněné krekry krájíme na šikmo a podáváme jako chuťovku k vínu, pivu, nebo jen tak.