Nejprve si připravíme těstíčko, ve kterém budeme cibulové kroužky obalovat a poté smažit. Mouku smícháme se špetkou soli, přidáme žloutky, olej, mléko a koření, poté smícháme. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme půl hodiny odpočívat v chladu.
Nakrájíme si cibuli na silnější kolečka. Do těstíčka po půl hodině přimícháme jeden do tuha ušlehaný bílek.
Cibulové kroužky opatrně namáčíme do těstíčka a vkládáme do vyšší vrstvy rozpáleného oleje. Smažíme dozlatova z obou stran a podáváme samotné jako chuťovku k pivu či vínu nebo s libovolnou přílohou.
Videorecept na ty nejlepší smažené cibulové kroužky, jaké jste kdy jedli!
Vyzkoušejte tuto výbornou chuťovku - opravdu křupavé cibulové kroužky vylepšené slaninou a obalem z rozdrcených tortilla chipsů. Příprava je velmi snadná.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena