Všechny ingredience pečlivě smícháme a poté nalijeme do čisté lahve o objemu jednoho litru. Dobře uzavřeme a necháme tři dny odstát v temnu a chladnu, může být i v lednici. Brusinky nasáknou tekutinu, zvětší svůj objem a vyplavou na hladinu. Likér můžeme nechat v této podobě, ale můžeme jej i scedit. Po otevření je vhodné uchovávat brusinkový likér nadále v lednici a spotřebovat jej do několika dnů od otevření.
Domácí vánoční likéry a jedlé dárky – nezapomeňte na ně ani letos!
Domácí likéry si podle všeho získávají stále větší oblibu a dá se říct, že už jaksi patří k našim vánočním tradicím, stejně jako třeba pečení cukroví nebo výroba domácích vánočních dekorací. Po domácku vyrobené likéry s chutí a vůní Vánoc jsou navíc samy o sobě skvělým dárkem. Zkuste i vy letos potěšit své blízké lahvinkou tohoto lahodného sladkého moku vyrobeného s láskou!
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena