Všechny přísady dáme do alkoholu, promícháme a necháme stát alespoň 2 dny.
Po odstátí becherovku scedíme (přefiltrujeme) a uložíme do vhodné láhve na málo dostupné místo, to aby nám dlouho vydržela. Nejlépe uložíme domácí becherovku do tmavé komory.
Kdyby někdo nevěděl, co je to stomoran - je to čaj dostupný v lékárně.
Moc dobry recept. Nechali jsme si poslat 2 balicky stomaranu a udelali si ji. Uz jen ta vune, kdyz se to vse sesype dohromady pripomina bechera.Ted budem znovu zadat o zaslani stomaranu. Dekujeme za recept. Osvedcil se a ted ho delame protoze chutna I australakum.
kucera1
´Becherovka´ v JAR
Recept jsem si nasel na Internetu. Pri cervencové navsteve Ceska jsem koupil STOMARAN, bohuzel jen jeden. V "Duty Free" na Ruzyni jsem pri odletu koupil litr Becherovky a v JAR jsem "vyrobil" domácí dle Vaseho návodu. Pri porovnání (slepé ochutnávání) nikdo nepoznal rozdíl. GRATULUJEME vynálezci!! Becherovka se tu koupit nedá ale ted mame po starostech. Jirka a Lída