těsto 1 | ||
---|---|---|
1 špetka | sůl | |
1 lžíce | ocet | |
2 ks | žloutek | |
200 g | hladká mouka | |
100 ml | vlažná voda | |
těsto 2 | ||
250 g | máslo | |
100 g | hladká mouka | |
podle potřeby | ||
hladká mouka |
Všechny ingredience by měly mít pokojovou teplotu, proto si je nachystáme asi 15 minut předem.
8 skvělých receptů z listového těsta nasladko i naslano
V dnešním článku se zaměříme na listové těsto a jeho tvárnost. Pokud při pečení sáhneme po hotovém listovém těstě, příprava moučníků, dezertů i slaných chuťovek z listového těsta je opravdu hračka. Výsledek se nedá zkazit a je rychlou volbou pro nečekané návštěvy.
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena