2 stroužky | česnek | |
5 dkg | tuk | |
1 ks | cibule | |
2.8 l | voda | |
1 lžička | grilovací koření | |
4 dkg | hladká mouka | |
1 ks | tenký párek | |
20 dkg | žlutý hrách | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
petrželka | ||
mletý pepř | ||
sušená majoránka |
Tradiční smažený kapr krok za krokem
Recept na vánoční klasiku - kapr v trojobalu krok za krokem.
Jak zabít a vykuchat vánočního kapra
Při Štědrovečerní večeři nesmí chybět v žádné české domácnosti ryba! Pokud jste si troufli přinést domů živého kapra, jistě se vám bude hodit pár rad k jeho zpracování.
Autor:Jiří Kropáček
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena