směs | ||
---|---|---|
1 hlávka | zelí | |
2 ks | paprika zelená | |
2 ks | paprika červená | |
2 ks | paprika žlutá | |
3 ks | cibule | |
2 ks | mrkev | |
1 balíček | Deko | |
zálivka | ||
4 dl | ocet | |
3 dl | olej | |
podle potřeby | ||
30 dkg | cukr krystal | |
podle chuti | ||
1 lžička | sůl |
Dědečkovu domácí čalamádu podáváme jako oblohu k masům či jen jako chuťovku.
Dopřejte si porci zdraví! Kvašený korejský kimchi salát krok za krokem
Tradiční korejský salát, který je podáván téměř ke všem pokrmům. Je plný vitamínů a dokonce celosvětově vnímán jako jedno z nejzdravějších jídel. Variant existuje nespočet, snad každá rodina má ten svůj kimchi salát, dnes se naučíme krok za krokem tento základní recept.
Když milujete lečo: Zkuste skvělou variantu z cukety!
Máte rádi lečo? Co takhle vyzkoušet variantu z cukety, ve které nechybí kousky slaniny a klobásky? Cuketové lečo je chuťově výborné a na přípravu víc než snadné. FOTORECEPT krok za krokem.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena