těsto | ||
---|---|---|
2 hrnky | polohrubá mouka | |
1 hrnek | mléko | |
0.5 hrnku | olej | |
1 hrnek | cukr | |
2 ks | vejce | |
1 balíček | perníkové koření | |
1 balíček | prášek do perníku | |
1 ks | cuketa |
Netradiční pečení? Zkuste moučníky z řepy, mrkve, cukety nebo dýně
Ovocné náplně do buchet a koláčů? To není nic neobvyklého. Ale co takhle dýně, patison, červená řepa, cuketa nebo mrkev? Zeleninové náplně jsou výborné, navíc plné zdraví prospěšných látek. Vtip je v tom, že vaši hosté jen sotva poznají, co vlastně v buchtách je. Dezert s mrkví rozhodně po mrkvi nechutná a ani koláč s cuketou nemá zelenou barvu.
Cuketový koláč s čokoládovým krémem krok za krokem
Máte úrodu cuket a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento sladký cuketový koláč s čokoládovým krémem krok za krokem, který vám bude mizet pod rukama. A dopřát si ho mohou i vegani!
Jako z cukrárny! Ty nejlepší zákusky, které si upečete doma
Kdo by nemiloval zákusky? Není nic lepšího než si ke kávičce jednou za čas dopřát něco sladkého. Kremrole, větrníky, věnečky, ale i oblíbené punčové řezy, makronky či nepřekonatelný Sacher dort. Vše vás podle ověřených receptů naučíme!
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena