10 dkg | máslo | |
12.5 dkg | cukr krupice | |
2 lžíce | hladká mouka | |
5 dkg | bílá čokoláda | |
1 špetka | mořská sůl | |
4 ks | vejce L | |
15 dkg | hořká čokoláda 70% | |
na ozdobu | ||
---|---|---|
kakao | ||
šlehačka | ||
vanilková zmrzlina | ||
podle potřeby | ||
máslo na vymazání formy |
Videorecept: Čokoládový fondant - sladká delikatesa, kterou na Valentýna ohromíte
Přemýšlíte, čím sladkým potěšit svou lásku na svatého Valentýna? Do svátku zamilovaných zbývá jen pár dní a my jsme si pro vás připravili jednoduchý videonávod pro všechny milovníky čokolády - čokoládový fondant. Na povrchu křupavý, uvnitř krásně tekutý a v celé své kráse prostě neodolatelný.
Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky
Milujete čokoládu? Čokoláda byla vždy spojována s pocitem štěstí a v těchto pochmurných dnech si potřebujeme zlepšovat náladu. Vyzkoušejte 10 neodolatelných receptů!
Autor:lumik
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena