3 stroužky | česnek | |
1 špetka | sůl | |
25 g | máslo | |
1 kostka | tavený sýr | |
250 g | eidam | |
2 lžíce | pomazánkové máslo |
Do nádoby se sekacím nožem dáme máslo pokrájené na kostky, taveny sýr, pomazánkové máslo, česnek a eidam nakrájený na menší kostky. Osolíme a umixujeme dohladka, rychlostí 10, 20 s. Stěrkou shrneme směs do středu nádoby, podle potřeby zpracujeme dalších 10 s a nakonec pomazánku dochutíme. Chutnou česnekovou pomazánku podáváme na pečivu, ozdobenou petrželkou, olivami nebo kapary. TIP: Před podáváním můžeme posypat sladkou paprikou nebo ozdobit lněnými klíčky. Zdroj: Tefal.cz
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
Recept na silvestrovské sýrové krekry krok za krokem
Máte rádi slané pečivo a hledáte zaručený recept, kterým překvapíte rodinu i přátele? Potom rozhodně vyzkoušejte tyto sýrové krekry z brynzy. Budete překvapeni, jak křehké mohou být.
Autor:Tefal
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena