4 dkg | cukr | |
1 dl | ocet | |
1 ks | jablko | |
1 ks | pomeranč | |
5 ks | hřebíček | |
1 dl | bílé víno | |
0.5 ks | cibule | |
8 dkg | sádlo vepřové | |
1 kg | červené hlávkové zelí | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
sůl |
Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem
Recept na dokonalou úpravu červeného zelí s brusinkami, které se skvěle hodí třeba k pečené kachně. Dnes se ho naučíme připravovat krok za krokem.
Zelí k pečenému vepřovému masu? Zkuste kedlubnové!
Zelí je výbornou přílohou zejména k pečenému vepřovému masu. Nemáme-li ho po ruce, stačí sáhnout po kedlubnách. Jednoduchý FOTORECEPT na šťavnaté kedlubnové zelí krok za krokem.
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než právě s nadcházejícím víkendem se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena