Játra omyjeme, osušíme, očistíme a nadrobno nakrájíme. Parmazán nastrouháme. Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kostičky a zesklovatíme na lžíci oleje. Přidáme mleté maso, játra a opečeme. Cuketu očistíme, omyjeme a posekáme. Polovinu vmícháme do masa spolu se šalvějí, parmazánem a vejci. Okořeníme tabascem, pepřem a osolíme.
Mouku osmahneme na másle, vmícháme mléko a uvedeme do varu. Poté v horkém mléce rozpustíme gruyer. Směs osolíme a opepříme.
Troubu předehřejeme na 200°C.
Cannelloni naplníme masovou směsí, vložíme je do zapékací formy, posypeme cuketou a přelijeme omáčkou. Cannelloni s náplní z jater a masa zapékáme v troubě asi 45 minut.
Upečené cannelloni s náplní z jater a masa ihned podáváme.