Kdo by je nemiloval - křupavé české bramboráky. Vyzkoušejte tentokrát bramborákové těsto vylepšené o pažitku, petrželku a voňavý kopr. Tyto lahodné bylinkové bramboráky můžeme těsně před podáváním dozdobit kysanou smetanou. Nechte si chutnat!
- - | olej | |
- - | sůl | |
4 ks | vejce | |
- - | petrželka | |
1.5 kg | brambory | |
150 ml | mléko | |
1 ks | cibule | |
- - | pažitka | |
1 lžíce | kopr | |
150 g | kysaná smetana | |
- - | mletý pepř | |
- - | meduňka |
Bramborové placky s červeným zelím krok za krokem
Bramborové placky plněné červeným zelím jsou lahodným pokrmem, který spojuje křupavost a chuť brambor s pikantním a sladkým aroma červeného zelí. Tento recept je ideálním doplňkem pro vegetariány i všechny milovníky dobrého jídla.
V hlavní roli brambory: Levné a rychlé recepty na celý týden
Brambory - velmi vděčná a univerzální plodina, která je oblíbenou součástí českého jídelníčku. Každý Čech zkonzumuje zhruba 65 kilogramů brambor ročně! Máme pro vás pár receptů, které s nadšením zařadíte ke svým oblíbeným.
Bramboráky na sedm způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
Autor:100
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena