100 g | olej | |
1 kg | brambory | |
2 ks | cibule | |
125 ml | kysaná smetana | |
1 lžíce | hladká mouka | |
1 lžíce | mletý kmín | |
2 lžíce | mletá sladká paprika | |
300 g | točený salám | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý pepř |
Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem
Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept na segedín. Tentokrát si ukážeme tradiční postup při vaření tohoto oblíbeného pokrmu.
Jde to i bez masa! Sójový bramborový guláš krok za krokem
Pojďte si s námi zkusit uvařit bramborový guláš trochu jinak.
Správný výběr masa, dlouhé smažení cibule a voňavá paprika. Snad u žádného jiného pokrmu se nedá tolik experimentovat jako právě u guláše. Odvaha kombinovat se vyplatí, kromě masa a papriky můžeme přidat řadu dalších surovin.
Autor:Konvalinka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena