1 hrst | petrželka | |
2 kg | brambory | |
2 ks | cibule | |
1 sklenice | majonéza | |
2 lžíce | hořčice plnotučná | |
3 ks | vejce natvrdo | |
1 lžíce | worcestrová omáčka | |
200 g | měkký salám | |
1 sklenice | sterilovaná zelenina na salát | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
mletý černý pepř |
Vánoční menu: Štědrý večer tradičně a po česku
Jaké dobroty letos naservírujete na štědrovečerní stůl? Budete se držet zažitých pokrmů, nebo budete chtít zkusit něco nového? Přinášíme vám řadu receptů, ze kterých lze sestavit výborné vánoční menu.
Veganské Vánoce: Bramborový salát a smažená hlíva krok za krokem
I bez masa lze vytvořit vynikající menu na Štědrý večer. Přesvědčte se o tom s naším receptem krok za krokem.
Autor:Richard Novák
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena