podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
podle potřeby | ||
máslo | ||
brambory | ||
mléko | ||
mrkev | ||
jarní cibulka | ||
tvrdý sýr |
Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a tvrdý sýr nastrouháme. Po změknutí slijeme vodu a šťouchadlem rozšťoucháme nahrubo. Přidáme máslo, mléko, pokrájenou jarní cibulku a nastrouhaný sýr. Zamícháme a podle chuti dosolíme.
Bramborovo-mrkvovou kaši se sýrem podáváme jako přílohu k různým pokrmům.
Recept na hrachovou kaši krok za krokem
Kdo by neznal českou klasiku - hrachovou kaši. Je tak jednododuchá na přípravu a nenáročná na suroviny! S opečeným párkem, chlebem a okurkou nemá chybu!
Autor:Oligon
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena