450 g | uzená předvařená rolka | |
těsto | ||
---|---|---|
5 stroužků | česnek | |
2 ks | vejce | |
4 ks | brambory | |
100 g | čočka | |
120 g | hladká mouka | |
1 snítka | petrželová nať | |
1 lžíce | sušená majoránka | |
podle potřeby | ||
olej | ||
podle chuti | ||
sůl | ||
mletý černý pepř |
Bramboráky na pět způsobů: Klasické, plněné uzeným i pečené v troubě
Bramboráky - česká klasika, která se neomrzí. Ale vyzkoušet tyto smažené placky na různé způsoby se rozhodně vyplatí. Naučíme vás bramboráky tradiční, plněné špenátem, doplněné houbami i fitness variantu z trouby.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena