70 g | slanina | |
3 stroužky | česnek | |
3 lžíce | olej | |
1 l | vývar | |
4 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
3 lžíce | hladká mouka | |
200 g | růžičková kapusta | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
drcený kmín | ||
čerstvá petrželka | ||
mletá sladká paprika | ||
mletý černý pepř |
Naučte se vařit s málem: Růžičková kapusta je vděčnou surovinou
Kapustičky jsou plné chuti a dokáží příjemně ozvláštnit jídelníček. Dají se zapékat, smažit, připravit jako příloha s jinou zeleninou a doplnit jimi teplé saláty. Jen je třeba dát si pozor na rozvaření, tím ztratí barvu i chuť. Vyzkoušejte 7 receptů, díky kterým si je zamilujete.
Růžičková kapusta zpestří zimní jídelníček
Nutričně hodnotná, přitom dietetická zelenina, která díky obsahu tiaminu a kyseliny listové vhodně nastartuje tělo k činnosti. Ideální pokrm, pokud trpíte poruchami soustředění a nevíte si rady s únavou.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena