2 stroužky | česnek | |
sůl | ||
4 ks | brambory | |
majoránka | ||
2 ks | cibule | |
2 l | voda | |
1 ks | mrkev | |
1-2 lžíce | hladká mouka | |
1 hrst | sušené houby | |
mletý černý pepř |
Nejlepší bramboračka: Bez hub se neobejdete a vývar je prostě základ!
Kdo by ji nemiloval, voňavá, hustá a poctivá, taková je bramboračka, kterou si pamatujeme z kuchyně našich babiček. Jak si ji připravit tak, aby se opravdu podařila a chutnala jako za starých časů? Vsaďte při vaření na silný vývar a bez hub snad ani bramboračku nevařte. Nejlepší jsou houby sušené, protože dodají polévce silnější aroma.
Autor:Stáňa
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena