sůl | ||
1 ks | cibule | |
2 l | voda | |
1 lžíce | libeček | |
3-4 ks | bobkový list | |
1.5 kelímku | zakysaná smetana | |
0.5 lžičky | drcený kmín | |
2-3 lžičky | mletá sladká paprika | |
1 balíček | kysané zelí | |
0.5 kostky | bylinkový bujón | |
4-5 ks | brambory | |
1.5 kg | uzené kosti | |
podle chuti | ||
---|---|---|
1-2 lžičky | majoránka | |
mletý barevný pepř | ||
podle potřeby | ||
olivový olej | ||
hotová jíška |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Jsou tady další mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena