1 špetka | sůl | |
6 ks | bílek | |
250 g | cukr moučka | |
500 g | čerstvá jahoda | |
podle chuti | ||
---|---|---|
cukr krupice | ||
na ozdobu | ||
250 ml | smetana ke šlehání (33%) |
Rychlý letní jahodový koláč bez mléka a vajec krok za krokem
Recept na veganskou variantu jahodového koláče. Neuvěříte, jak je snadný a dobrý!
Ovocné osvěžení z dozrávajících jahod: Domácí zmrzlina, nanuky i sorbet
Jahodová sezóna je před námi, tak si ji pojďme pořádně užít. Naučíme vás nejen domácí jahodovou zmrzlinu, ale i zdravější a lehčí sorbet, jahodové nanuky a úžasně jednoduchou jahodovou dřeň.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena