Recept na chutně zapečené klobásy s pikantní paprikou, cibulí a černým pivem.
Hodnocení
4.5
/ 5 (39x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
5 lžic
olej
2 špetky
sůl
2 ks
cibule
200 ml
kečup
6 lžic
sójová omáčka
1 lžíce
škorobová moučka
350 ml
černé pivo
4 ks
beraní rohy
400 g
bavorská klobása
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Černé pivo promícháme se škrobovou moučkou, kečupem, sójovou omáčkou, olejem a troškou soli.
Do pekáčku vložíme cibuli s klobásami. Na klobásy položíme beraní rohy a všechno zalijeme pivní směsí.
Klobásy pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Bavorské klobásy na tmavém pivě podáváme s pečivem.