Ve střední soté pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte nasekaný česnek a osmahněte dozlatova. Přidejte scezená rajčata a duste po dobu 10 minut. Přidejte kapary, chilli papričky a olivy, vařte další 2 minuty.
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu, osolte hrubou mořskou solí podle potřeby.
Petrželku nesekejte na jemno a ančovičky pokrájejte na malé kousky. Přidejte vše do omáčky, dobře promíchejte a vařte po dobu dalších 2 minut. Dochuťte solí a pepřem podle potřeby. Špagety uvařte podle návodu.
Když jsou špagety uvařené, sceďte je a přidejte do omáčky. Jemně vše promíchejte, aby se špagety obalily omáčkou.
Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou servírujte na talíře a ozdobte sekanou petrželkou.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.
Pro více informací navštivte
www.barilla.cz