Kedlubny patří mezi nejzdravější a lehce stravitelné druhy košťálové zeleniny, které si zejména na začátku léta můžeme dopřát. Ale jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Věděli jste, že z nich lze připravit i skvělé zelí a bramboráky?
Maminčino kedlubnové zelí
(doba přípravy 30 min )
Bramboráčky z kedlubny
(doba přípravy 35 min )
Pečené kedlubny se sýrovou náplní
(doba přípravy 45 min )
Rychlé kedlubny na smetaně
(doba přípravy 30 min )
Chléb s kedlubnou
(doba přípravy 10 min )
Smetanová kedlubnová omáčka
(doba přípravy 30 min )
Krémová kedlubnová polévka
(doba přípravy 45 min )
Hovězí maso s mrkví a kedlubnami
(doba přípravy 1 h 15 min )
Maso na kedlubnách v 5 variacích: Neuvěříte, jak skvěle chutná!
Jak zařadit kedlubny do jídelníčku tak, aby chutnaly? Zkoušeli jste někdy tuto košťálovou zeleninu zkombinovat s masem? Budete překvapeni, jak takové kuřecí, vepřové a dokonce i rybí maso právě kedlubna doplní. Vybrali jsme pro vás 5 výborných receptů, které doporučujeme vyzkoušet ke všednímu, ale klidně i k nedělnímu obědu.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena