Vdolky, pro někoho obyčejné, pro někoho nenahraditelné. Smažené kynuté pečivo z jemného těsta, které má uprostřed důlek a plní se marmeládou, povidly, tvarohem, zakysanou smetanou či šlehačkou, skvěle chutnají i s rozvařeným drobným ovocem. Netradičně se dají připravit také z bramborového těsta. Pojďme se podívat na 7 podařených receptů, které mají naši čtenáři nejraději.
Tvarohové vdolky se zakysanou smetanou
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 150 min)
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 60 min)
Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 0 min)
(doba přípravy 20 min)
Úvodní foto: Vareni.cz
Smažené i pečené v troubě, tvarohové i bez náplně: Koblihy 8x jinak
Nadýchané, vláčné a hlavně domácí - takové jsou recepty na koblížky, které vás musíme naučit! Stačí si pohrát s těstem a pak už je jen jednoduše usmažit či upéct. Uvidíte, jak rychle budou mizet z talíře!
Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem
Dnes vás naučíme krok za krokem recept na lahodné tvarohové koblížky, které nepotřebují čas ke kynutí.
Valentýnské donuty s čokoládovou polevou krok za krokem
Valentýn se blíží a je na čase připravit něco sladkého pro své blízké a milované. Zaručujeme, že tyto pečené donuty si všichni zamilují.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena