Obrácené řízky jsou rychlé, snadné a nenáročné i pro kuchaře začátečníka. Vyzkoušejte recept z vepřového masa podle podrobného návodu.
Dále budeme potřebovat olej na smažení a podle chuti tučnější plátkový sýr.
Plátky vepřového masa naklepeme paličkou.
Pro zjemnění můžeme potřít francouzskou hořčicí. Necháme asi 20 minut odležet.
Holandský řízek
(doba přípravy 1 hod )
Kuřecí řízek s bramborovo-okurkovým salátem
(doba přípravy 45 min )
Plněný kuřecí řízek s opékanými brambory
(doba přípravy 1 h 30 min )
Kuřecí řízek s česnekem
(doba přípravy 30 min )
Mletý vepřový řízek v těstíčku
(doba přípravy 35 min )
Vídeňský řízek - Wiener schnitzel
(doba přípravy 30 min )
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena