Lovecká sezóna je za námi a byla by veliká škoda zásoby masa nevyužít a nevyzkoušet nové recepty. Kančí maso je tmavé a libovější než třeba vepřové, hodí se na přípravu minutek i do gulášů. Máme pro vás 8 výborných receptů právě z kančího masa.
Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
(doba přípravy )
Kančí kýta na víně
(doba přípravy 1 h 30 min )
Kančí kýta na smetaně
(doba přípravy 2 h 40 min )
Kančí guláš
(doba přípravy 1 hod )
Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou
(doba přípravy 2 hod )
Kančí guláš s uzenou paprikou a špekovým knedlíkem
(doba přípravy 1 h 30 min )
Kančí panenka s višňovou omáčkou
(doba přípravy 45 min )
Kančí rangout s omáčkou z čokolády
(doba přípravy 2 hod )
Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Masopustní hodování: Zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů
Sváteční masopustní období je plné dobrot a my se dnes zaměříme na pokrmy, které k masopustu a zabijačkám právem patří. Vybrali jsme pro vás prověřené recepty na masopustní guláš, vepřovou roládu, bůčkovou tlačenku a třeba i výtečnou huspeninu. Nechybí ani recept na správně vyškvařené sádlo.
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena