Výsledky hubnutí s tukožroutskou polévkou jsou jedny z nejviditelnějších. Navíc se tělo kompletně vyčistí, zbaví nadbytečné vody a upraví se zažívání. Tak proč to nezkusit?
Na polévku si připravíme 1 hlávku zelí, 1 kg mrkve, 4 - 5 velkých cibulí, 4 - 5 rajčat, 2 zelené papriky (případně 4 bílé), čtvrtku celeru, sůl a pepř.
Základ na tukožroutskou polévku jen mírně osolíme, opepříme a dáme vařit, dokud není zelenina na skus. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a ke konci vaření je hodíme do hrnce k ostatní zelenině. Uvařená zelenina nesmí být ve finále příliš tvrdá, ale ani rozvařená.
K ní si každý den dopřejeme jen povolené potraviny - další ovoce (kromě banánů) a zeleninu, později i bílé maso, ryby či rýži.
Za zelí, mrkev, celer a cibuli si započítáme cca 50 Kč, za papriku a rajčata přibližně 60 Kč. Tukožroutská polévka nás tak vyjde na 110 Kč.
Další recepty na výborné polévky a dietní pokrmy
Tajemství detoxikace: Tyto potraviny nelze při očistě organismu vynechat!
Strava při detoxikaci by měla být bohatá na vitamíny, minerály a zejména vlákninu. Naopak je nutné vyhýbat se tučným a mléčným pokrmům, masu, jednoduchým cukrům a konzervovaným pokrmům. Ale co má člověk vlastně jíst? Poradíme vám.
Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku
Právě teď si užíváme období, kdy zeleninu čerpáme z vlastních zahrádek. Je to také čas salátů a lehkých pokrmů. Jak na to, aby salát chutnal i zasytil?
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena