Koblihy - kynuté pečivo, které tepelně upravujeme smažením. To však nemusí být pravidlem. My si je dnes podle FOTORECEPTU upečeme v troubě a budou stejně dobré.
Mnoho dětí miluje koblihy. Ale také mnoho maminek toto pečivo zavrhuje, důvodem je způsob přípravy a obsah oleje. S námi dnes vyzkoušíte koblihy bez smažení, které jsou velmi chutné. Není to žádná věda a s přípravou těsta nám opět pomůže domácí pekárna.
Na jednoduchou dávku budeme potřebovat 250 ml.
Troubu rozehřejeme na 170 °C. Koblihy pečeme přibližně 13 minut. Před pečením koblihy ničím nepotíráme!
Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem
Dnes vás naučíme krok za krokem recept na lahodné tvarohové koblížky, které nepotřebují čas ke kynutí.
Masopustní hodování: Zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů
Sváteční masopustní období je plné dobrot a my se dnes zaměříme na pokrmy, které k masopustu a zabijačkám právem patří. Vybrali jsme pro vás prověřené recepty na masopustní guláš, vepřovou roládu, bůčkovou tlačenku a třeba i výtečnou huspeninu. Nechybí ani recept na správně vyškvařené sádlo.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena